P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

We're gonna P.I.M.P. the shit out of you!;)

Dupa cum ziceam in post-ul anterior,urmeaza pozele in exclusivitate de la o sedinta de brainstorming in stilul P.I.M.P. my Ad. De ce asa tarziu poze?Paaaai....am fo si noi ocupati no!
Dupa cum va povesteau si colegii mei, echipa se reuneste cu mandrie in Zorky-Photo Cafe, se aduc berile, ceaiurile si cafelele, se aprind tigarile si in acelasi timp incep sa se aprinda si ideile. Uneori se mai incing spiritele( colegii stiu de ce :)) ). Si se discuta pe sau pe langa subiect, se rade, se glumeste, se injura, se rod pixuri(vezi Dana), se fac mutre imposibile(vezi Radu), se scrie mult, mai o gura de bere, mai o tigara etc etc, pana vine seara peste noi si deja ajungem sa zambim fortat prin poze(that would be me:)) ). Va las sa trageti un ochi peste poze, sa radeti de noi, sa ne criticati, sa ne admirati. In rest ce sa va mai zic? Cam pe la orele 18 strangem echipa. Acelasi loc, aceeasi comanda(cred ca fetele de la bar s-au cam saturat de noi), aceeasi masa de la fereastra de unde se aude o furtuna de idei(uneori facem galagie.multa!). Si cam asta-i tot!Salutare!










1 care au ceva de comentat...:

  1. Mistah White said...
     

    da tudor...miai pus o poza sa mor io =)))...admirati privelistea ...va rog! insist kiar:))))

Post a Comment