P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Cu cartile pe fatza

Acuma...vorbind cat se poate de franc...si direct....am sa va destainui o chestie "semi-intima", anume: credeti ca exista vreo echipa sau a existat vreuna care sa concureze pentru locul 1? Desi toti spun asta...ca ei vin sa castige si nu sa participe....cut me some slack...nu poate fi altceva decat o mare abureala.Si sub abureala asta se asunde altceva...se ascunde faptu ca vrei sa castigi experienta si multe informatii, sa cunosti persoane noi si sa-ti formezi niste relatii...pana la urma nici Cristofor Columb n-a pornit in expeditii cu gandul sa descopere America. Pur si simplu...a nimerit-o banditu':)
NU...cu totii tanjim la premiul cel mare..tocmai de asta opiniile participantilor de datile trecute vizau cu mult entuziasm experienta si doar faptul ca au participat..acuma daca nu iesi in frunte..ce sa-i faci...patzashti...

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment