P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Vine primavara, infloresc copacii, vin ideile!

Ipotetic, vine primavara - la noi ploua si e frig. Dar de mica stiam ca nu-i frumos sa te plangi, asa ca sa vedem partea plina a sticlei (nu ne plac paharele).
Ieri ne-am intalnit din nou, si cum unii dintre noi erau taaaare fericiti, am "produs" si cireasa de pe tort.
Eu sunt mandra de noi, sunt mandra ca ne-am adunat, sunt mandra ca am vazut lucruri noi in colegii mei, sunt mandra ca am mai invatat si noi cate ceva, ca ne-am completat unul pe celalalt si nu in cele din urma, sunt mandra de numarul impresionant de capace de pixuri distruse fara a-mi sparge vreun dinte.

Toate-s bune si frumoase pe partea asta de lume!
Deabia asteptam ziua de maine!;)

Bravo colegi!

1 care au ceva de comentat...:

  1. Mireille said...
     

    Daca zici ca ai luat 10 cu steluta, eu te cred pe cuvant, nu mai e nevoie sa citesc cu atentie...I'M A BELEIVER!!! Las lectura altora care in acest moment probabil nu se gandesc daca sa mearga la engleza sau nu :-??
    aaa...era sa uit... Bravo! Bafta in continuare! si Go Go Go!!! :D

Post a Comment