P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Buuun!

Mergem la Bucuresti!
Suntem entuziasmati si plini de energie.
Diseara nu se tine concertul Suie Paparude?, maine nu-mi vine prietenul acasa?, mama urla sa-mi impachetez hainele? Nu conteaza.
Ce conteaza e ca mergem la Bucuresti, sa le aratam oamenilor de acolo cum se fac lucrurile asa old-school, a la P.I.M.P. my AD: cu stil, cu zambetul pe buze, cu asul mereu in maneca, cu ochii sclipind de bucurie si cu mintea la ziua de maine!
Mergem in viata cu capul ridicat, asta conteaza, ca suntem mandri de noi si ca reusim sa demonstram oamenilor ca ne ridicam deasupra asteptarilor. Asta am facut si-o sa facem mereu.
Ca se mai uita lumea ciudat la noi? Nici asta nu conteaza, e stilul nostru si suntem pregatiti sa trecem prin viata asa!
Avem incredere in noi, si vor avea si ceilalti!
Mergem la Bucuresti sa convingem lumea ca meritam sa ragusim urland "Astia suntem noi! Ce poti cere mai mult?"

Soarele e sus Romania! Zambeste!

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment