P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Habar n-am ce titlu sa-i dau...:))

Well hello again! N-am mai postat de ceva vreme pe blog si ma gandeam ca era cazul. Probabil o sa va intrebati care-i legatura dintre noi si filmuletul de mai jos... Ei in viziunea mea una foarte simpla.Deci dupa cum puteti observa acei catei,foarte draguti de altfel, sunt fie inventivi, agresivi, ambitiosi, comici, persuasivi si uneori prostuti si necalculati. Altfel spus filmuletul de mai jos ne cam reprezinta pe noi. Ati putut observa ca simtul umorului il avem; cu inventivitatea ramane de vazut ce zice juriul la preselectie ;) ; ambitie exista, si inca foarte multa(din moment ce ne-am hotarat sa participam la Olimpiade); agresivitatea e si ea prezenta, dar sub o oarecare forma pozitiva(adica noi nu prea suntem genul care sa stam ca ramele si sa asteptam sa pice din cer, ci mai degraba aia care o faca pe dracu'n patru ca sa obtina ce vor-AND WE KNOW NO FEAR:P); persuasiunea ar merge mana in mana cu "agresivitatea pozitiva", pentru ca noi nu o sa ne oprim pana nu ajungem unde ne-am propus! Si la final sa nu uitam ca avem si defecte, ca doar nu suntem perfecti. Uneori mai suntem si noi necalculati si actionam din impuls, doar suntem oameni si gresim(si aici ma refer la o anume rabufnire de-a mea, care pana la urma a avut efecte pozitive :)) ). Si cand zic prostuti ma refer la lipsa de experienta in treaba asta cu Olimpiadele, campanii, advertising, chestii, figuri...Oricum nu va faceti griji, compensam noi cu latura creativa.
Ah, in curand au sa apara si poze in exclusivitate de la una din sedintele noastre tipice de brainstorming(cu beri, cafele, tigari, ceaiuri si alte materiale care tre sa umple masa). Si in ceea ce-l priveste pe misteriosul Okidutza, mai pastram un pic tacerea ca-i mai palpitant asa.
Acestea fiind zise, punem punct.Toate bune!

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment