P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Cu a noastre ganduri..intr-un bol !!

Adica mai pe romaneste:P BRAINSTORMING !!!...e un sentiment ciudat, caci te solicita si dupa ce totul sa terminat(adik t cam doare capu-si nu de la bautura-)...oricum astazi am fost foarte productivi:D
...
desigur, tot ce am produs si am debitat si nascocit am aruncat la gunoi!...pardon! la DOSARELE X :P..sa radem cand vom creste si mai mari:)))...adevarul e, si probabil stiti asta, primele ganduri sunt bune, sunt super ok pana la urmatoarele, care sunt obligate si esti obligat sa le faci si mai bune...:P
...
Oricum, ziua asta pot sa o pun in top, desi nu neam ales, practic, decat cu un setback..:P..viata e dura...intradevar:))
...
cum ar zice niste "gigolo italieni" din satu' lu bunicu': hapoi k as dori sa fac o dedicatie fara numar si fara serie la minunatele si scumpele mele persoane de contact: ( =)))))))))))))))))) )
asadar...
Din partea mea as dori sa multumesc pe ziua de astazi la:
  1. Oana, Dana, Bogda si Tudor - ca mau suportat inca o zi :D
  2. Tatal lui Tudor - pentru faptu' ca sa gandit ca e prea de tot :P
  3. Tatal Bogdanei - ca ne-a primit si ca ne-a ajutat cat a putut de mult si ca ne sustine; va multumim sincer ptr sprijin :D
  4. Colegul lui tatal Bogdanei - ca a vorbit cu noi, desi nici macar nu ne cunoaste; multumesc eu si multumim noi toti :D
  5. Fetele mele din "ZORKI - PHOTO CAFFE" ca ma suporta (adica la chelnerite ;) ) + desigur si la baietii de la bar ca si ei au apucat sa ma cunoasca si sa stie ca nau cemi face :))
  6. Mama - ca este de mancare cand ajung noaptea acasa :D
  7. Sor'mea - in 25 face 18 ani !!! :D
  8. Andrea - ca inca e treaza la ora asta :))
...si cam atata, dar cred ca ajunge:P
...
si acum, desigur, NE PUNEM PE TREABA!!!...sa vedem ce reusim pana maine dimineata :D

1 care au ceva de comentat...:

  1. Anonymous said...
     

    pfoaiiii :)) Raduleee Raducuuuleee, deci sa "te comentez" precum ar trebui a?:)) pai inainte de toate micutul meu geniu - ca altfel cum ii poti spune unuia care lucreaza, merge la scoala, se distreaza, mai are grija si de blogu asta si mai presus de toate de toti "prietenii" lui - esti incomparabil, intangibil si toooooaaaate alea :))) poooiiiii scrii de mamica ta, de surioara ta si de tati nimic a??:)) a dezamagit complet??? pfoaiiii Raduleee....si pentru a incheia in stilul de zi cu zi "te :*" :))

Post a Comment