P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Agitatia ultimelor zile...

Deja e cam tarziu... mainile nu-mi mai tremura de fericire... s-au calmat... Am fost foarte incantat ca am primit mailul ala de la domnul Marius. Mi-a luat un bolovan de pe inima.
Am fost extrem de fericit cand am aflat ca "in urma analizei pe care am facut-o, materialele voastre de inscriere la Olimpiadele Comunicarii sunt complete". Probabil vor rade cativa despre "realizarea" mea, insa doar cine a lucrat la un asemenea proiect poate aprecia munca depusa pentru a se ajunge la un produs finit, la o propunere viabila, atragatoare din toate punctele de vedere.
In ultimele 2-3 saptamani am invatat foarte multe, si pe masura ce invat tot timpul lucruri noi, realizez cat de putine stiu defapt...(este o vorba: mai bine prost si fericit:P)...
Asadar, ne vom vedea luni (7 aprilie 2008, la ora 10, la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret, Bucuresti) plini de emotii, agitati, increzatori, nevrotici, zambareti, amabili si concentrati :P
Succes la restul echipelor si trimiteti-va inscrierile ca timpul trece...

2 care au ceva de comentat...:

  1. Carina said...
     

    Ati scapat. Bravo

  2. Mistah White said...
     

    msmsms...da oricum nam scaoat de nimic, dimpotriva...akuma mam bagat mai adanc :))))

Post a Comment