P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

It all makes sense!

Ziua de azi a fost asa de fericita. Am avut o revelatie: mi-am dat seama de ce m-am bagat in echipa P.I.M.P. my Ad, de ce m-am dus la Comunicare, de ce vreau sa fac asta toata viata.

Povestea merge cam asa:

Vin azi acasa de la cursuri foarte bine dispusa. Mama era prin bucatarie, se punea si ea sa faca o ciorba ca la noi in Ardeal. Copilut cuminte, incep sa o ajut.
Tai frumos carnea, morcovii, si ajung la ceapa. Tai ceapa marunt, ca asa stiu eu ca se face, si o pun intr-un bol.
O anunt pe mama ca am terminat iar ea se intoarce de la aragaz si ia bolul cu ceapa. Din nefericire pentru mine, in conceptia ei, ceapa nu se taie chiar atat de marunt pentru ca se arde, si daca se arde nu mai are gustul ala dulceag etc etc. Imi explica ea tot procesul si proprietatile cepei la diferite temperaturi, si finalizeaza discursul cu un minunat "Ti-am mai spus cum se taie, da` tu nu, ca Batman, Batman!" si rade cu gura pana la urechi!

M-am simtit ca o mama care-si aude copilul vorbind pentru prima data!

Am inteles de ce fac ceea ce fac: o fac pentru ca asta e modul in care ma simt cel mai capabila sa schimb lumea. Un "Batman, Batman!" venit din partea mamei mele a insemnat mult. A insemnat ca, poate ca a avut o zi proasta la lucru, poate ca nu-i convine uneori ce se intampla, dar mai exista clipuri atat de bine facute incat sa-ti ramana replica in cap, sa te faca sa razi din cand in cand.

Publicitatea e facuta sa vanda, dar e si o arta la fel de legitima ca pictura sau cinematografia, si-o iubesc!

2 care au ceva de comentat...:

  1. Anonymous said...
     

    Pe langa faptul ca mi-ai facut o pofta teribila de ciroba :((..f frumos si adevarat ce zici tu aici. E mare lucru sa realizezi ceva ce intra in cultura populara, un "Dorele, ne miscam mai cu talent", un "Prietenii stiu de ce" sau "Feedback is 50". :)
    Eu, de exemplu sunt "indragostita" de comunicarea Sprite. de ton-of-vocieuk lor si cand aud oda curajului ma bine dispune instant. :)

  2. Anonymous said...
     

    trebuie sa recunosc ca si mie mi s-a facut pofta de o ciorba ca in ardeal..fain articolul..si pe ai mei ma mai surprind cu replicile lor:d
    l-am surprins de curand pe tatal meu incercand sa puna in practica reclama de la nescafe"e buna..e dulce..ba e tareeee"
    multa bafta in continuare la scris:d

Post a Comment