P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Multumesc...

<<(Damien Rice - 9 Crimes)>> E simplu. Ora nici nu mai conteaza. V-as putea povesti despre multe, dar vreau sa le multumesc colegilor mei de echipa ca ma suporta. Chiar nu stiu cate "oi negre" mai exista in concursul asta. Poate sunt singura, dar sunt de-a dreptu recunoscator din tot sufletul ca am fost invitat sa fac parte dintr-o echipa care participa la OC. Eram in Insomnia si Tudor incerca cumva sa-mi explice faptul ca au nevoie de un om, dar ca totusi acesta trebuie sa fie serios (in sensul ca nu asa reckless-impulsive ca mine). Oricum, nu cred ca au reusit sa ma indrume pe calea cea dreapta, dar sunt convins ca pe undeva in sufletelul lor nu ar vrea asa ceva, pentru ca au nevoie de cineva asa ca mine, cu idei multe(din care destule fara nici o noima), cu viziuni care mai de care(unele chiar fara nicio perpectiva de realizare), cu spiritul neastamparat si, desigur(vorba colegelor mele de la faculta), cu inima mare !!! :X
Dar adevarul e ca si eu am nevoie de ei sa ma completeze, sa ma ajute, sa ma invete, sa ma tempereze(sa incerce cel putin:P), sa ma duca pe calea cea buna(sa incerce cel putin:P).
Luni, 31 martie se termina inscrierile. Habar nu am cate echipe vor fi, dar ce conteaza cand noi vom fi UNUL.
Va multumesc...

3 care au ceva de comentat...:

  1. Anonymous said...
     

    tu cu hegel si kant ce sunteti asa mai ganditori.bafta si poate imi veniti fara un loc pe podium.numa bine wa astia cu P.I.M.P my ADa berea!!! ca prea va laudati ca o dati la toti.de la fm(bucovina)

  2. Mistah White said...
     

    ms ms;)...akum nu mai avem ce face decat sa ne rugam la domne domne:D

  3. Anonymous said...
     

    Multumim frumos pentru apreciere.

Post a Comment