P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

pe felie

"Nu sta degeaba, ca degeaba stai". Ideea reper in jurul careia graviteaza 5 studenti in anul 1, incarcati cu entuziasm(?), ce s-au hotarat sa nu stea degeaba ci sa intre in "hora".
Ne-am intalnit la facultate si mai apoi la sUcUrI, cAfElE. Apoi la chefuri si unii in cadrul diverselor proiectede la faculta.
Si in final ne-am izbit toti 5 nas in nas caci aveam aceeasi directie desi veneam din parti diferite.(metaforic vorbind). Si daca tot am avut acelasi drum( care defapt nu stiu daca chiar a fost acelasi..dar se poate lua tot metaforic), ne-am hotarat sa-l parcurgem impreuna. DE CE? (urmeaza partea lacrimogena)-----> Pentru ca in ochii nostrii miopi, obositi sau incarcati de cajal se zbate un singur si unic target: Olimpiadele Comunicarii. Iar acum aceasta poveste capata contur, mai castiga o idee si creste in mintile noastre. Si astfel fiecare din noi aduce o contribuitie la cresterea ei folosindu-se de multiple abordari si nenumarate SuCuRi si CaFeLe...

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment