P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

E weekend...intr-un final...:P

  Am fost acceptati. Asta e un plus. Un plus imens... Am pregatit terenul de aterizare in Bucuresti (adica Gara de Nord - infiintata acum muuulti ani:P). Am bifat dureri de cap. Multe dureri de cap!
  Am semnat proiectul. Si apoi l-am refacut d la zero. Cam de doua ori s-a intamplat asta :P...
  Din nou, foarte mandru spun ca avem proiectul complet plus confirmarea...
  E ora 12 si e vineri...
  Tudor si Bogdana s-au dus la Arcalia cu cei din OSUBB. Se intorc duminica...
  Oana s-a dus cu provizii de la Cluj pentru cei din Caracal. Cand se intoarce, o sa ma bata rau de tot pentru ce-am zis acuma. :P
  Dana cred ca e la seminar...cred...:P
  Iar eu sunt la lucru :| si vreau sa ajung in pat sa dorm...un weekend intreg. :X:X:X
  Ar fi frumos, dar am constatat ca am cam devenit dependent de treburile astea necurate (OC si blogging :P). Poate voi incerca sa scriu ceva foarte interesant weekendul asta.
  Poate nu...:P
  Indiferent, luni incepem sa ne pregatim prezentarea pana la ultimul detaliu. oooof :( !! Eu port ochelari si deci nu stiu cum ma descurc...:|
....
  Si uite de-aia suntem o echipa! De-aia pregatirea pentru prezentare o vom face toti la un loc.   De-aia o sa-mi corecteze vocabularul de 1000 de ori pana sa-si puna soarta in mainile mele de orator (defapt wannabe actor cu doar 5 ani de teatru la activ :P)...
  Si uite de-aia suntem P.I.M.P. my AD !!!
  Weekend placut !!! (pana pe maine:P)

1 care au ceva de comentat...:

  1. Anonymous said...
     

    Incredibil. Si mie aseara mi-a trecut prin minte acelasi nume de echipa "pimp my ad". Dar am ales alta varianta. Bafta la olimpiade!

Post a Comment