P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Visez noaptea ca Radu il urmareste pe Tudor cu blocknotes-ul oficial al gastii P.I.M.P. my ad. ,ca Dana urla la mine "posteaza, tuh!", apoi ii pune piedica lui Tudor, care, infasurat in misterul neelucidat al lui Okidutza intra pentru prima data in Catedrala Catolica din Piata Matei Corvin si acolo, cu un val pe fata si cu mainile tremurand, Bogda il priveste pe sub gene si ii sopteste: Put In More Passion... apoi se risipeste ca o naluca in valul dens de fum.
Vorbesc cu un preot despre ciudatele mele vise si, cu o privire blajina ma sfatuieste: " Tot ce pot eu sa iti sugerez, ca un tratament cu efect sigur, este sa il eliberati pe Okidutza! aceasta entitate isi cauta spiritul pierdut si doreste sa evadeze. Sunt sigur ca fiecare din cei cinci P.I.M.P my ads au vise asemanatoare insa nciunul dintre voi nu sunteti constienti ca El lucreaza, Okidutza lucreaza...". Un val de fiori reci mi'au stabatut tot corpul. "La dracuL!, zic, vine momentul adevarului... hmm...
Maine vom vorbi despre fricile si visele noastre. Il vom chema pe El, pe Okidutza...

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment