P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Cu morcovul pana la preselectie

Hei!
Mnoh, k o facuram si pe asta :p!!!!maine merge formularul cu o parte din tot ce s'a zbatut in capul nostru timp de doua(2 ???) saptamani catre juriu. Acum nu ramane decat sa asteptam... si sa asteptam... si sa asteptam... Ne scuipam in san si mergem mai departe.
Promitem ca nu punem pauza la familiarele noastre intalniri in aceasta formula. Doar ca acum vom sta mai relaxa, mai putine tigari, fara pixuri, fara dubii, mai multa bere :D
Astea fiind spuse, de astazi dam startul campaniei
" Cu morcovul pana la preselectie".
Stim ca rand pe rand nii se vor alatura si celelalte echipe, in efortul nostru de a ne tine pe pozitii pana la aflarea rezultatelor, si suntem mandrii ca sustinatorii si camarazii nostrii sunt oameni ai ideilor.
La Arme, Fratilor!!!!!!!

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment