P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

A fost un weekend productiv

Hei!
Fratilor, greu a mai fost in weekendul asta :p ! desi e tarziu si maine incepe o noua saptamana, incercam sa gasim coerenta, macar fundamentala, de a va tine la curent cu ce am facut noi in zilele astea. Proiectul nostru e aproape gata, am dormit cateva ore azi dimineata(asta nu neaparat pentru ca am lucrat la el toata noaptea :p), iar maine o luam de la capat. Deja ne facem planuri in privinta vizitei la Bucuresti(pentru ca suntem siguri ca vom trece de preselectie B-) ). Avem ganduri mari, cu siguranta!
Astea fiind spuse, noapte buna Romania!
Hai la treaba!

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment