P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

The Cavalry Has Arrived!

Cum am ajuns noi aici?Simplu: unul a venit cu ideea, iar restul am zis "Ok, hai sa ne bagam". Nu a fost prea greu sa ne formam echipa, mai ales ca de cand a inceput faculta suntem tot in aceeasi formula(mai mult sau mai putin variabila). Soarta a facut sa aterizam toti la CRP in Cluj; unii au venit de peste mari si tari(Oana e din Caracal), altii doar din cartierul vecin.
Foarte pe scurt va spun ca : Radu,Dana si cu mine suntem clujeni, Bogdana e albaneza(adica din Alba Iulia) si Oana e din Caracal(da,exact,orasul ala cu 7 "minuni").
Sincer nu o sa gasiti aici, ca si pe alte bloguri, chestii de genul "noi suntem mai tari ca echipa X" sau "m-am uitat pe blogul alora si mi-am dat seama ca sunt varza". Si asta pentru ca noi stim ca suntem mai buni ca restul, fara sa strigam in gura mare! Si noi nu vrem sa castigam notorietate prin a-i desconsidera pe altii! Noi vrem competitie! Asa ca BRING IT ON!
O ultima lamurire pentru tine cititorule, adversarule sau membru al juriului: De ce P.I.M.P. My Ad? Pentru ca asa am vrut noi! Pentru ca we Put In More Passion! Pentru ca ne-a placut cum suna! Pentru ca vrem sa schimbam, sa inovam, sa fim nonconformisti!

2 care au ceva de comentat...:

  1. Carina said...
     

    Imi place numele :) La ce participati? Nu stiu de ce dar de pe blog am ramas cu impresia ca mergeti la PR desi numele ma duce cu gandul la advertising :)

  2. Anonymous said...
     

    multa bafta,
    dar
    intre timp, faceti ceva cu acest blog. ma refer la culori - la design - la theme. e mult prea obositoare si copilareasca.

    P.S. daca vreti sa va ajut cumva, doar ziceti

Post a Comment