P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Lasati iepurasul in pace!

  • Nu vreu sa intru in polemici despre incarcatura spirituala a sarbatorii Invierii, despre vibratia crestinatatii in zilele astea, post, rugaciune si oua rosii. Nu ca nu ar fii oportun, dar poate nu e locul aici sa fac asta
  • Oricat vrem noi sa blamam pornirile pur romansti, omului nostrui place sa'si adune prietenii si sa mearga la padure de Paste, se bea si sa manance pana plezneste, ca doar e sarbatoare.
  • Asta e motivul pentru care vanzarile in perioada asta cresc de 11 ori decat intr'un interval similar de timp intr'o perioada obisnuita a anului.
  • Nu stiu voi cum sunteti, dar pe mine ma streseaza tare asaltul asta al reclamelor cu iepurasi. Nu pot sa dorm noaptea, si atunci ma tot gandesc ce legatura au iepurasii cu Pastele. Sunt cumva simbolul primaverii? Au vreo legatura cu Iisus? Nici macar una mica? Pacat, ca dau bine.
  • Iepurasii aduc si cadouri. Ce tare mi'i se pare cand aud pe cineva intreband: 'ce ti'a adus iepurasul?' !
  • Cat le dau eu pana transforma treaba asta intr'o traditie? Cam atat cat o sa dureze pana se gaseste vreo mare companie sa le puna iepurasilor o cordeluta roz, un sort albastru, un cosulet portocaliu sau un tricou verde. Un super brand, bineinteles.
  • O sa fie mai usor decat cu Mos Craciun, pentru ca toti copii vor dori sa aiba propriul lor iepuras, o data ce e aproximativ impoibil sa ai propriul Mos Craciun, tot anul innt'o cusca la tine in camera.
  • Ideea e ca, din punctul meu de vedere, iepurasii nu au nicio vina.
  • Sarbatori cu bine la toata lumea! P.I.M.P. my ad se pregateste Paste, Vama Veche, Bucuresti, in aceasta ordine.
  • kiki

1 care au ceva de comentat...:

  1. RubiK said...
     

    Noua ne plac iepurasii si credem in puterea lor. Asa cum de Craciun exista un mult prea vanzator Mos Craciun, de ce nu ar exista un simbol si pentru Paste? Si nu uita, ca in aceasta industrie a vinde este un lucru bun :P
    Still, echipa Rubik va ureaza sarbatori fericite!

    ps:just take a look at our latest pot, u`ll see how cute our rabbit is!

Post a Comment