P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Capanescu de Ardeal

Inspirati fiind de colegii de la aPRozar ne-am gandit ca ar fi pacat sa ramana doar dl. Matasel in centrul atentiei cu mirifica sa Macarena. Asa ca l-am luat in vizor pe dl Capanescu cu a lui "boulangerie francaise". Doar ca varianta noastra e 100% made in Ardeal;)
Sub titlul: "Pita cu unsoare", am creeat urmatorul spoof.In rolurile principale: Radu(a.k.a. Capanescu de Ardeal) si Tudor("invatacelul"). Locatia: inconfundabilul oficiu al caminului 14, Hasdeu. Cameraman(sau cameragirl:P ), regizor si make-up artist: Bogdana.

4 care au ceva de comentat...:

  1. Anonymous said...
     

    Da, miscarea este mult mai simpla decat la aluat. :))

  2. Grim Boy said...
     

    Salutare! Vreau doar sa va anunt ca exista blogul Grim Team http://grimteam.wordpress.com/ ... asa ca sa ne cunoastem. daca puteti sa ne dati cateva informatii despre treaba cu intalnirea de duminica ar fi o treaba

  3. Mistah White said...
     

    ma deci mai multe detalii ce nu stiu ce sa iti dau...duminica la 3 la intercontinental(piata universitatii)...eu o sa am o pancarta in mana pe care nu stiu ce o sa scrie da mno ceva sa ma puteti recunoaste...va asteptam!!!

  4. Anonymous said...
     

    =)))) no astai cel mai fain clip:)))))))

Post a Comment