P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

O LUME FARA POLITIE...


“O LUME FARA POLITIE”
- script spot TV –

NOTA!:
Pe parcursul intregului spot, perspectiva este una 1st person.

CADRUL I: “IMAGINEAZA-TI…” – font mare, alb pe negru
(fade-in sunete de lacate si yale care se deschid)



CADRUL II: primul cadru devine o usa, care se deschide. Ni se prezinta o aglomerare de blocuri dezafectate, stil ghetto, fara geamuri, fara usi si pline de graffiti-uri. Imagine alb-negru, fara sunet de fond.


(fade-in sunet alarma de masina)


CADRUL III: schimbarea privirii 45 grd spre stanga, printr-o rotatie in viteza. Pe fundal se vad acealeasi blocuri darapanate, iar in partea stanga a imaginii se observa o masina luxoasa, moderna (Rolls Royce Phantom :P) fara roti, suspendata pe caramizi. Masina este colorata intr-un rosu aprins, iar caramizile in culoarea normala, restul imaginii fiind alb-negru.


(izbucneste o alarma puternica de banca)


CADRUL IV: schimbarea privirii 90 grd spre dreapta, prin aceeasi rotatie in viteza. Pe fundal se observa o cladire mare si impresionanta, purtand inscriptiia “BANCA”. In centrul imaginii se afla doi indivizi cu masti pe fete, avand cate un sac in fiecare mana si cate o tigara in gura, care coboara scarile linistiti, razand. Imaginea este tot alb-negru, singurele culori prezente aici fiind cele ale sacilor –verde- care au inscripionate, vizibil, semnul “$” de culoare alba.




(se aude o franare brusca, apoi un sunet de accident rutier-coliziune-, dupa care sunetul unui demaraj sportiv, in forta)


CADRUL V: privirea se schimba 90 grd spre dreapta, prin rotatia in viteza. In plan secund aceleasi blocuri de ghetou, iar in prim plan o strada simpla. In partea dreapta a strazii, pe trecerea de pietoni, sta intinsa o persoana in varsta, de gen feminin, avand pe ea urme de anvelope, care se prelungesc pana in partea stanga a imaginii, unde se observa spatele unei masini. Planul secund si strada sunt alb-negru, persoana, urmele de anvelope si spatele masinii sunt colore. In acest cadru, fundalul sonor este asigurat de un beat de hip-hop underground.



CADRUL VI: “Din fericire, REALITATEA este alta! - font mare, alb pe negru
- sunet de fond: beat-ul de hip-hop underground
- AICI PENTRU TINE –
POLITIA ROMANA
www.politiaromana.ro


Si din fericire am trecut in FINALA  OLIMPIADELOR !!!! :X:X:X

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment