P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Multumesc fanilor mei!

Mai sa fie, azi sunt iar mandra!
Dupa ce am terorizat lumea cu mass-uri cu link-ul blog-ului, incepe sa-mi sune ieri telefonul in continuu. Pe langa cateva apeluri de la minunatii mei colegi de echipa (care ma iarta ca ieri m-am rasfatat si nu m-am vazut cu ei ;))), incep sa primesc telefoane de pe la prieteni din toata tara, care mai de care mai dornici sa-mi ureze succes!
Mama m-a pupat in frunte asa cum doar ea stie face, tata a zis sa nu-i fac materialul genetic de rusine, iar minunata mea surioara sare de pe un picior pe celalalt zicand ca ea vrea sa se faca "Dana" cand creste mare!:D
Ii iubesc pe toti, sunt ai mei si imi doresc doar binele, la fel cum le doresc si eu lor. N-am sa-i dezamagesc pt. ca nu am bani sa ma mut in chirie!:))

Multumesc de urari!

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment