P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Reactii adverse

Am lasat sa treaca vreo 48 de ore ca sa pot scrie post-ul asta la rece...nu ca ar fi vreo diferenta...In primul rand nu am sa tin de regulile de blogg-ing date de Florin Grozea. Am sa vorbesc in numele meu, nu stiu daca colegii mei de echipa impartasesc aceeasi parere cu mine. Ideea e ca am prognosticat podiumul inca de joi seara; e adevarat, nu cu echipele respective, dar cu structura respectiva( locul 1 : echipa din Bucuresti, locul 2 sau 3 : echipa din provincie, iar cea de-a treia echipa de pe podium tot din Bucuresti) . Coincidenta sau nu, se pare ca am avut dreptate.Coincidenta sau nu aceeasi "structura" a avut si podiumul de la Comunicare politica. In ceea ce priveste PR-ul si Comunicarea Institutionala Bucurestiul a ras tot! Trebuie sa recunosc ca inca sunt surprins, intr-un mod negativ ce-i drept...ma asteptam sa aud "locul "x" : Apres Nous".Nu a fost sa fie; nu a fost sa fie nici la Adverstising...nu am auzit nici P.I.M.P. My Ad, nici Advice, nici Greenhorns. Asta nu inseamna ca Cluju' (scuze cacofonia) a plecat cu coada intre picioare; ba din contra Cluju' a fost la mare inaltime. Am plecat cu capul sus, cu mandria nepatata, dar cu un gust amar(cel putin in cazul meu)
Va spun ca ma asteptam ca juriul sa incline spre Bucuresti...e normal, nu? Ar fi fost oarecum rusinos ca provincia sa aiba echipe pe podium, la o competitie care se desfasoara in Bucuresti, cu un juriu format in mare parte din bucuresteni(probabil unii naturalizati) si unde cele mai multe echipe sunt din Bucuresti! In ochii mei aceasta nedreptate va ramane mereu : Bucurestiul e impotriva provinciei!(indiferent ca e vorba de fotbal, politica etc). Nu vreau sa iau exemplu de la Team Saga si sa imi dau cu parerea despre celelalte echipe; am sa-mi tin parerile pentru mine, e mai frumos si mai normal asa. Totusi vreau sa le transmit ceva celor de la Team Saga : imi place ca ati gasit cate un defect mai mic sau mai mare in prezentarile fiecarei echipa, dar nu ati avut taria de caracter sa va faceti autocritica!(cica ii lasati pe altii...hai c-am auzit-o si pe asta!)
Dezamagirea in ceea ce priveste Olimpiadele Comunicarii se mai datoreaza si faptului ca la tutoriatele domnului Matasel si domnului Cohn am primit anumite sfaturi si sugestii, care clar nu s-au regasit in modul de jurizare(iar aici graieste podiumul de la sine).
Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici. Trebuie sa recunosc ca am venit la Olimpiadele Comunicarii mai mult decat entuziasmat si plec mai mult decat dezamagit.
Toata stima pentru : colegii mei de echipa, pentru Adivce, pentru Greenhorns si pentru Apres Nous!


Cluj-Napoca saluta provincia Bucuresti!

T.U.D.O.R.

14 care au ceva de comentat...:

  1. Carina said...
     

    Tudor, scopul nostru nu era sa criticam celelalte echipe. Am scris despre ce ne-a ramas noua in mine: bun sau rau. Ar fi fost cam ciudat sa ne autoecaluam propria campanie. Am lucrat 3 saptamani la ea.

    Atunci cand am simtit ca ceva nu este ok am schimbat, am imbunatatit. Daca nu am fi constatat ca ceva nu ne place la campanie iti dai seama ca am fi modificat, nu ne-am fi prezentat asa.

    De aici acel "ii lasam pe altii sa spuna". Noi suntem subiectivi, asteptam pareri obiective, dar argumentate. Nu doar "nu-mi place", "e slaba", ci pareri sustinute.

    In ceea ce priveste campaniile echipelor din Cluj, imi mentin parerea: Advice au avut niste propuneri mult prea indraznete pentru un target atat de tanar, Greenhorns mi-au placut si ii vedeam pe podium, iar voi ati plecat de la un insight foarte bun, dar am avut senzatia ca nu ati mers pana la capat. Sunt parerile mele si le sustin. Nu m-ar deranja deloc sa va exprimati parerea despre campania noastra. Orice forma de feedback e binevenita, atata timp cate e exprimata in mod constructiv. :)

    In ceea ce priveste modul in care vezi tu impartirea premiilor... sincer nu pot sa zic decat ca e cam simplist. Chiar nu imi pot imagina ca cei din juriu ar fi fost mai atenti la locul de provenienta al echipelor decat la campaniile propriu-zise.

    Eu va doresc mult succes in ceea ce veti face mai departe. Spre deosebire de noi, in Timisoara, voi aveti deja o industrie a publicitatii in Cluj si sper ca veti profita de avantajul asta pentru care va invidiez :)

    Bafta!

  2. Anonymous said...
     

    Echipa mea, adica Panda, este formata in intregime din persoane din provincie.Moldoveni, ardeleni, olteni,munteni si dobrogeni.Asta ca prim argument ca juriu nu e partinitor cu bucurestenii. Si pe langa asta mi se pare hilar sa considerati ca voi stiti mai bine cine a fost mai bun, si nu juriu.
    Asa e romanu, ala de rand, cand pierde, a fost blat.

  3. Anonymous said...
     

    Si eu am zis cate ceva despre fiecare prezentare, AICI, si nu am actiuni/nu primesc dividende de la nici o echipa finalista.

    Dar! daca vreti cumva sa incepeti un conflict TM-CJ, va anunt ca trenul poreclit "Sageata albastra" face vreo 5 ore si ceva intre cele 2 orase, e plictisitor si stresant, de aceea recomand varianta unui conflict online. Dezbateri pe proiecte, ca in campanie electorala.

  4. Just Blank said...
     

    Băiete, eşti un frustrat. Subscriu la ce spunea persoana de mai sus, deşi nu ştiu exact care dintre nătăfleţi este, şi îţi relev faptul că eu sunt oltean. Iar oltenii nu pot fi naturalizaţi. =)
    Spor la conceput teorii ale conspiraţiei de trei lei. Deşi cred că ar fi mai util să pui mâna pe o carte de publicitate.
    Nu vreau să par un nenorocit (sau poate...), dar este aşa o gogomănie să arunci cu gunoi, mai ales când eşti conştient că ai avut o campanie mediocră.

  5. Anonymous said...
     

    gogule.. tu parca vroiai s-o scuturi.. right?
    decat sa vorbesti aiurea pe blog, mai bine pregateste-te pentru editia urmatoare. daca o sa ai ceva bun, fii sigur ca n-o sa ramai pe dinafara podiumului. iar daca ramai, gaseste-ti alta ocupatie.
    numai bine!

  6. Tudor said...
     

    he he,iata ca incep sa apara reactiile.
    in primul rand, pt sfinxu,nush de unde ideea ca noi am vrea sa pornim un conflict...dupa cum spuneam nu e vorba de noi, ci doar de mine cu acest post...sunt parerile mele,nu si ale colegilor.nici nu se punea problema porninrii unui conflict tm-cj. nici on-line nici sub alta forma.
    in al doilea rand, pt sorin dincea: ar trebui sa-ti revizui vocabularul. si cred ca tu ar trebui sa pui mana pe niste carti(cum ar fi codul bunelor maniere)pentru ca eu nu cred ca ti-am adus tie personal sau echipei panda vreo jignire.nu v-am facut si nu te-am facut nici frustrat nici altcumva.de asemnea nu am catalogat campania voastra in nici un fel.oricum draga "ursuletzule" sa stii ca incapacitatea voastra de a scoate macar 2 cuvinte(sau macar un simplu "multumim") si incercarea extrem de nereusita de a fi spirituali a fost mai de prost gust decat frustrarea mea.
    asa ca "baiete" nu te mai da balena intr-un pahar cu apa.
    hai ca imi esti simpatic;)

  7. Anonymous said...
     

    ah....stiam eu. kkt. noi am avut 3 membri din provincie. la naiba. la anu o sa avem oameni numai din Bucuresti si sigur castigam. nu ne-am dat seama din prima. am crezut ca la concursu asta exista niste criterii de evaluare. cretin mai sunt.

  8. Anonymous said...
     

    tudor ne-ai jignit fara sa folosesti cuvinte ofensatoare. Pretinzi ca unii au castigat nemeritat iar reacltiile oamenilor sunt absolut normale.Oricine poate face glumite cu iz de reclama, mai greu e sa gasesti un concept creativ si o strategie coerenta. Acolo intervine diferenta de cunostiinte. Felicitari si tie chiar daca le accepti sau nu.
    PS. sunt din Sibiu, oras mai frumos decat Cluj-ul :)

  9. Anonymous said...
     

    Au castigat si vor castiga in contiunare echipe din Bucuresti dintr-un motiv foooarte simplu. Trei sfert dintre echipe inscrise sunt de acolo. Avand cei mai mult participanti e firesc ca Bucurestiul sa se regaseasca cel mai des pe podium. Logica simpla...nici vorba de blat. :D

    Nu stiu de ce exista reflexul asta...de a pune imediat problema in termeni de rivalitati intre orase.

    Cat despre TeaM'Saga...cred ca nimeni nu ne-a criticat campania mai mult decat noi insine. Am facut asta toate cele 3 saptamani ca sa ne aaiguram ca ne prezentam cu ceva demn de podium. Si cu toate ca am reusit asta inca asteptam puncajul pe cele 4 criterii sa vedem unde au fost hibele.

    Deci din punctul asta de vedere suntem mult mai realisti decat ne-ai portretizat in postul asta. :D

  10. Anonymous said...
     

    Eu sincer mă indoiesc că juriul avea habar de unde e vreunul dintre noi. Să fim serioşi, e cel puţin stupid ce susţii tu, mai ales că cel mult pe bloguri scriaţi (dacă scriaţi) de unde sunteţi, că-n rest n-avea nimeni habar, puteau la fel de bine să presupună că suntem toţi din Bucureşti.

    Dar aţi trecut de preselecţii, asta cum ti-o explici? Sau juriul a fost aşa meschin să vă bage în finală doar ca să vă facă în ciudă aliniind pe podium persoane din Bucureşti?

    Din oricare alt motiv să te fii ofticat ar fi fost ok, ar fi fost multi care poate empatizau, dar ce sustii tu e chiar pueril.

  11. Just Blank said...
     

    Mie mi se mai pare dubios că nu au existat persoane cu ochi verzi pe podium.
    Şi dacă stau puţin să mă gândesc (dar de fapt aproape deloc), toţi cei din juriu aveau ochi căprui. Suspect, tare suspect... =)

  12. Anonymous said...
     

    Aici nu-i ca la fotbal, nu conteaza din ce oras esti...

  13. Anonymous said...
     

    Tudor, am citit si recitit postul tau. Ma las pagubas. Mi-e greu sa-l inteleg. Ma simt putin ciudat pentru ca pana la urma e un text. Iar de cele mai multe ori inteleg orice text citesc.

    In rest, eu ma bucur ca v-am cunoscut, mi-a placut tare mult de voi si sper sa ne revedem.

  14. MOKSHA said...
     

    Deja ma simt frustrata...acum exista 2 variante pentru ce faci tu:
    1. vrei sa atragi atentia si evident, sa popularizezi blogul sau
    2. dupa cum spunea marius mai sus...ma tem ca nu inteleg textul...
    Stiu ca faza cu " protejeaza sanatatea mintala a juriului" a fost pentru anul trecut...deci tu vrei acum sa recuperezi ;)!
    Spor la scris..ce sa zic...numai ca o sa ai cosmaruri :))!

Post a Comment