P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

PRIMUL INTERVIU CU OKIDUTZA

In exclusivitate!!! pentru blogul "P.I.M.P. My Ad" Okidutza a fost de acord sa raspunda la cateva intrebari si sa isi puna la dispozitie buletinul !!!
Asa ca, ENJOY !!! :D



    1. Care este motivul participarii la Olimpiadele Comunicarii
?
Simplu asta : Faima, Avere si Femei.
    2. Care este rolul dumneavoastra in echipa?
Eu sunt SEF, in primul rand. In rest, mai sunt si Mentorul echipei, Coordonator principal, Ingerul pazitor, Ala cu pile si relatii multe, Sustinator frenetic, dar principala mea atributie este aceea de MASCOTA.
    3. Ne puteti spune ceva despre pragatirea dumneavoastra personala?
Desigur! Si chiar am foarte multa. Am lucrat ca : spalator de parbrize in intersectii la firma multinationala SC DA-I PACE SRL.
Intr-un an de atunci am ajuns antrenor de pinca la FC SCUIPA-N DUNARE SRL, iar apoi am vrut sa-mi incerc independenta,
asa ca am devenit novelist si autor a zeci de carti, dintre care as dori sa mentionez cele mai cunoscute titluri: "
Bancuri cu si despre Olimpiadele Comunicarii", "Bancuri cu si despre Marius Balaci", "Bancuri cu si despre neveste de fotbalisti", "Cand poti sa te urci mort de beat la volan, politist fiind"-carte ilustrata(carte cu circuit inchis, vanduta intr-un milion de exemplare Politiei Romane).
Iar dupa toate aceastea, azi, sunt somer, fiind disponibilizat de la fabrica de hartie igienica din comuna Fa Cu Mana - Unde intoarce Uliu' Cu Frana de Mana. Am participat si la 3 training-uri:
"Cum sa bei votca din cana in mai putin de 30 sec",
"Cum sa mananci ciocolata cu paiul" si
"
Cum sa termini o sticla de Cola, folosindu-te doar de narile nasului propriu".
    4. Parerea dumneavoastra despre Politia Romana:
N-are sens sa vorbim... Este o institutie ce functioneaza pe principiile organizatiilor conduse de femei cu barba si mustata. Despre masinile lor va pot spune ca nu vreau sa vorbim prea multe, caci Dacia este un posbil client in finala. In rest, numai bine!
    5. Cateva cuvinte despre Bucuresti:
Abia astept sa ajung intr-un loc, despre care prietenii mei mi-au spus ca este, populat de boi, vaci, capre, magari, oi, porumbei si gaini. Oricum, mie imi plac animalele.:D

2 care au ceva de comentat...:

  1. Roxx said...
     

    Avem si caini din plin, sa stii :D fara numar... fara numar :))

  2. Dana D. said...
     

    Sa ne traiasca domnu` Okidutza!, asteptam cu nerabadrea intalnirea oficiala cu dvs. si restul lumii!:*

Post a Comment