P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Casa poporului nu e acasa :p

P.I.M.P. my ad la Capitala reloaded
Se pare ca ne incapatanam al dracului de tare, ca vorba lui Voda Lapusneanu, "daca tu nu ma vrei,io te vreau, ma, Bucurestiule!":p . Ploua ca la Londra si parca baltile's mai mari si mai adanci.
In troleu ma asez langa un tip care, dupa cateva secunde de convietuit pe acelasi scaun cu mine, imi apuca geanta ce marcheaza granita dintre piciorul meu stang si piciorul lui drept si o da la o parte. "Imi pare rau" zic. Intoarce capul. Cobor in Crangasi. Sunt fericita! in seara asta dorm in regie, la caminele de la ASE! Topai entuziasmata cu tenesii printre balti(pe cat posibil). Ridc capul. In fata doua lumini puternice anunta apropierea unei masini. E cat se poate de firesc, dat fiind faptul ca merg pe strada, si nu pe ceea ce ar trebui sa fie trotuarul. Ma opresc si incerc sa ma feresc sa fiu stropita de un 4X4 hotarat. Zadarnic. Invoc toate zeitatile cunoscute intr-un mod cat se poate de pasnic si merg mai departe.
Da, Bucurestiul nu e acasa, dar pentru cateva zile va trebui sa asculte de noi, pentru ca ne-am intors si avem ganduri mari. Ne frecam mainile la unison si ne asteptam clientul. Nu ne pasa de primirea neprimitoare :D, de balti, de "capitalisti" ;) , de ploaie, de 4X4uri s.a.
Maine incepe diCstractia (fanii guerrilla stiu c zic).
Noapte buna, Bucuresti!

4 care au ceva de comentat...:

  1. Andreea Paraschiv said...
     

    Incep sa cred ca voi sunteti cei care aduceti ploaia in micul nostru Bucuresti..ca prea a fost vreme urata si la preselectii si acum :P

  2. Anonymous said...
     

    n'are nik.o fost q noroc, o sa fie la fel si acum :p

  3. Dana D. said...
     

    din cauza noastra nu e seceta in romania...ca ne mai plimam pe ici pe colo:))

  4. Carina said...
     

    "Casa poporului nu e acasa"
    Acum vad ca ati folosit si voi sintagma asta :)) Sper ca nu aveti drepturi de copyright :P

Post a Comment