P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Olimpiadele Comunicarii vs. Summit-ul N.A.T.O.

Summit-ul e gata,incep Olimpiadele Comunicarii. Dupa 2 zile in care "clanul nebunaticilor" a turnat gogosi pe la televizor, a dres, a facut, a impartit, s-a jurat sa apere, sa protejeze si alte minciuni de genu, urmeaza ceea ce conteaza cu adevarat: idei, creativitate, spontanietate, inovatie, jovialitate, sinceritate. Adica cu alte cuvinte vin echipele pentru preselectiile pentru Olimpiadele Comunicarii.
Sincer nici nu incape termen de comparatie intre cele 2 evenimente, Olimpiadele fiind net superioare prin amploare, si asta doar la nivel de preselectii. Ca sa nu mai vorbim de cei 140 de "oficiali" care vor sosi in Bucuresti pe parcursul a 5 zile. Sunt convins ca desfasurarea de forte va fi pe masura;)
In alta ordine de idei, echipa P.I.M.P. my Ad va lua cu asalt Bucurestiul in 3 valuri: azi pleaca Radu si Dana din Cluj, maine(habar n-am la ce ora) pleaca Oana din Caracal, iar tot maine(noaptea) eu si Bogdana vom pune capat asaltului. Bucuresti, venim!Over and out!



1 care au ceva de comentat...:

  1. Anonymous said...
     

    interesant....te astept si pe blogul meu http://inutilii.blogspot.com daca vrei sa te mai delectezi

Post a Comment