P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Here we go again...

De 2 ori mai multe haine=> de 2 ori mai mult timp in Bucuresti=>Conferinte, Briefing si Training at the O.C. :P
De vreo 5 minute mi-am terminat si eu bagajul de P.I.M.P.(culmea nu a trebuit sa sar pe valiza ca sa se inchida...that's a new one :)) ).L-am facut asa incetuc ca tot ardeleanu' nu care cumva sa uit ceva...lista era pe masa si tot taiam : 1 sticla de Jack pt Marius Balaci(am pus), pita cu unsoare pt Razvan Capanescu(am pus), un ghid "Fara Spaga" pt Dinu Patriciu(am pus :))) ), o carte de muzica pt Florin Grozea(am pus) si printre altele cateva haine pt mine(am pus).
No s-apoi cum s-ar zice p-aci pă la Cluj....chiar...cum s-ar zice?(astept propuneri :)) )
Deci ca sa inchei asa "pe sistem" care este, deci abia astept conferintele care este si regret ca nu e invitat si MarEan Vanghelie deci care nu este.Deci pentru toti participantii care este si de asemenea pentru organizatori ne vedem la Bucuresti.V-am pupat pe portofel;)


P.S.: acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare

T.U.D.O.R.

3 care au ceva de comentat...:

  1. Carina said...
     

    Si pentru concurenta ceva :D Palinca sau ce mai aveti voi bun pe-acolo :)

  2. Anonymous said...
     

    Caseta cu macarena ai pus-o? :)

  3. Mistah White said...
     

    =)))...deci da tzuica tre sa o pun eu:D...tudor e deja pe tren...si din pacate noi nu le avem cu macarena da stim gati>>>vezi bucataria sau ardeleneasca :P:P<<<

Post a Comment