P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

Prietenii la nevoie se cunosc!

Dupa cum se spunea si pe formularul de inscriere, fiecare are nevoie de un rol. Pentru prima data ieri mi-am gasit rolul: omul care face gaura in bugetul altora:)).
Ne-am intalnit si noi sa vedem cum va merge treaba asta cu Bucurestiul. Dupa ce am facut, din nou, tot barul sa se uite la noi (Oana avea hartie in nas, Bogdana o sapca mult prea mare, Radu era o bombonica cu agrafe in par, Tudor cercei, iar eu ma facusem Rambo cu ajutorul unui lantisor), am stabilit si strategia pentru capitala.
Pe parcursul discutiilor si minunatelor abateri de la subiect, mai luam o gura din berea Oanei sau a lui Radu, mai fumam o tigara de la Tudor, imi mai curatam de doua ori gatul, mai radeam, iar imi intindea Oana tigara sa "facem o posta".
Multumesc oameni ca ma sustineti si cand ma uit la meniu de parca ar fi preturile in chineza.

Va iubesc pe toti, si cand o fi mai rau, sa ne fie-asa de bine!:X

P.S. Cand imi vand un rinichi va chem la spital ca fac cinste!:))

5 care au ceva de comentat...:

  1. Mistah White said...
     

    :)))...cu placere dana =))...da oricum consider ca mult mai bine stii kineza :))))))))...in orice caz...mereeeem la buuucuuureeestiii !!:P:X:X

  2. Anonymous said...
     

    Multa bafta la OC!!!Ne vedem in curand!
    Alexandra(GiveMeFive)

  3. Anonymous said...
     

    suntetzi nijte nebuni. va ajteptam la bucurejti;) si mai ales pe kiki:P
    alex...sasha... (Sepia)
    www.sepia5.blogspot.com
    hai k eu am citit tot la voi trecetzi si voi pe la noi:P

  4. Anonymous said...
     

    sasha va lasat comment numa pentru bere...:))).....sa nu'i dati k nu merita....profitoaaaarea.....(da eu pe de alta parte...;;)))!!! Va astept la bucuresti (the one...and only ade :p)

  5. Anonymous said...
     

    la persoana asta ii lipseste o doaga de la creier....cum sa-si vanda un rinichi?????????e ......................h

Post a Comment