P.I.M.P. my AD

Put In More Passion !!!

P.I.M.P. my AD

P.I.M.P. my Ad s-a nascut din pasiune. Pasiunea a 5 studenti sa afle lucruri noi, sa experimenteze, sa gandeasca, sa-si depaseasca limitele. Nu ne e frica de esec si am pornit la drum cu gandul ca, oricare ar fi deznodamantul acestei povesti, cu siguranta vom avea ceva de invatat. Ne dam silinta sa fim cei mai buni dintre cei buni !!!

Olimpiadele Comunicarii...

Am ras, am povestit, am prezentat, ne-am calificat, avem client interesant, suntem fericiti, suntem foarte fericiti, avem motive, suntem tineri, suntem abia anul I, suntem noi, am participat la conferinte, noi prieteni, iarasi trenuri, iarasi idei, iarasi distractie, iarasi P.I.M.P. My AD !!!

O LUME FARA POLITIE...(part 2&3)

“O LUME FARA POLITIE”
- banner online –

   Pentru cea de-a doua executie, banner-ul on-line, s-a gandit urmatorul concept:

   Un teaser format din 2 cadre:

CADRUL 1: “IMAGINEAZA-TI” apare scris cu alb pe fundal negru
CADRUL 2: avem imaginea unui autobuz privit din interior, in care 4 personaje oarecare incearca sa fure unul altuia portofelul.

   La click pe respectivul teaser se va face o redirectionare pe site-ul Politiei Romane unde se va afla clipul din cadrul spotului TV.

“O LUME FARA POLITIE”
- emitator bluetooth –


   Cea de-a treia executie se refera la implementarea unui program pilot in toate resedintele de judet din tara. Acest program presupune amplasarea unor emitatoare Bluetooth in zonele mai aglomerate, care vor detecta telefoanele mobile cu Bluetooth activ si vor expedia catre acestea un mesaj prestabilit, precum cele de mai jos:

Imagineaza-ti ca esti nevoit sa iti inchizi usa cu 30 de lacate! Din fericire realitatea este alta! Aici pentru tine!Politia Romana!
Imagineza-ti ca esti nevoit sa-ti tii mereu mana pe portofel! Din fericire realitatea este alta! Aici pentru tine! Politia Romana!

   Va multumim pentru atentie! Acestea au fost cele trei exeutii gandite de membrii echipei "P.I.M.P. My AD" !!!  Ne vedem la CONFERINTE :D

0 care au ceva de comentat...:

Post a Comment